×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jordaanse koning nu ook op Twitter

  Jordaanse koning nu ook op Twitter

  De Jordaanse koning Abdullah heeft zondag zijn debuut gemaakt op Twitter. Zijn eerste volger was echtgenote koningin Rania. 'Vereerd om koning Abdullah's eerste volger op Twitter te zijn. Jouw stem van matiging en oproepen tot dialoog is hard nodig in onze wereld', twitterde de koningin.


  De koning introduceerde zich simpelweg met de tekst 'Dit is Abdullah bin Al Hussein, een vader en trotse Jordaniër. Aangenaam om met u te zijn op Twitter'. Tegen de avond had hij bijna 6000 volgers. Nog niets vergeleken met het publiek dat koningin Rania bereikt. Zij heeft namelijk 6,1 miljoen volgers.

  Ook koningin Noor, weduwe van Abdullahs vader koning Hussein, doet het met 777.000 volgers vooralsnog nog beter. Halfbroer prins Ali scoort 466.000 volgers en oom prins Hassan, de ex-kroonprins, staat op 64.500.

  De koning deed overigens al verslag van zijn werkzaamheden via het Twitter-account van het koningshuis. Dat wordt door 450.000 mensen gevolgd.

  27 maart 2017 - 08:57