×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jordaanse koning Abdullah ontvangt John Kerry

  Overleg over situatie in Syrië

  Jordaanse koning Abdullah ontvangt John Kerry

  Koning Abdullah II van Jordanië ontving donderdag de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry. De twee spraken elkaar over de precaire toestand van de vredesbesprekingen in het Midden-Oosten en de burgeroorlog in Syrië. Jordanië heeft 600.000 Syrische vluchtelingen opgenomen en daarmee is de grens bereikt.


  Kerry reist sinds zondag langs meerdere landen in het Midden-Oosten en blijft daar tot woensdag 13 november. Zijn bezoek aan Amman en de ontmoeting met koning Abdullah II is onderdeel daarvan. Kerry bezocht maandag Riyad en sprak daar met prins Saud al-Faisal en koning Abdullah van Saoedi-Arabië.

   

  Kerry bezoekt ook Jeruzalem en Bethlehem in Israël, Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten, Algiers in Algerije en Rabat in Marokko.

  7 november 2013 - 12:44