×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Japanse kroonprins opent WK rugby

  Kampioenschappen voor het eerst in Azië

  Japanse kroonprins opent WK rugby

  De Japanse kroonprins Akishino heeft vrijdag tijdens een spectaculaire show de strijd om de wereldbeker rugby geopend. Dat meldt Reuters. Het is voor het eerst dat de kampioenschappen in Azië worden gehouden.

  De opening stond volledig in het thema van een traditioneel Japans festival, met een verhaal over het begin der tijden en de wortels van de rugbysport in Japan. De gigantische beker werd binnengedragen door een speler van de huidige wereldkampioen Nieuw-Zeeland, de All Blacks. “Ik hoop dat het toernooi de banden tussen de deelnemende landen versterkt, en dat de rugbysport in de hele wereld kan groeien,” zei de Japanse prins, die vorig jaar werd benoemd tot beschermheer van het sportevenement. “Ik verklaar hierbij het toernooi geopend.”

  Groot applaus kwam van het publiek voor het Japanse team, maar ook voor de kampioenen Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. Vrijdag is de eerste wedstrijd van het toernooi, Japan – Rusland.

  20 september 2019 - 15:13