Eugenie Zwanger 1

Jaaroverzicht: alle royal baby’s van 2021

Ondanks of misschien wel dankzij de pandemie werden er in 2021 aardig wat royal kindjes geboren. En omdat het jaar bijna ten einde is, kijken we even naar al die kleintjes. Van August tot Lilibet!

Het jaar begon goed voor Eugenie en jaar Jack. In februari mochten zij zoontje Jack verwelkomen, het eerste kind voor het stel. Maar er werden meer baby’s geboren, en opvallend genoeg bijna allemaal binnen the royal family – Britse baby’tje dus! We hebben een overzicht voor je. Heerlijk meegenieten van al dat kleine grut en hun trotse ouders.

Eugenie en Jack kregen zoontje August in februari 2021. Hier zien we Eugenie met de kleine tijdens een uitje in Londen.

Eugenie En August Bij De Houten Olifanten Screenshot Instagram

In maart zette Zara (ook een kleindochter van Elizabeth) haar derde kindje op de wereld: zoontje Lucas. Samen met echtgenoot Mike had ze al 2 dochters: Mia en Lena.

Royal Family Attend Christmas Lunch At Buckingham Palace

Ook Pippa Middleton beviel in maart. Dochter Grace zag toen het levenslicht. Samen met haar man James heeft Pippa ook een zoon: Arthur (3).

Princess Eugenie Of York Marries Mr. Jack Brooksbank

Meghan en Harry mochten begin juni dochter Lilibet verwelkomen. Van het meisje zijn nog altijd geen officiële foto’s gedeeld, wel hebben we deze mooie foto van het stel voor je, vorige week genomen. Wat een knaller van een rode jurk, prachtig!

Intrepid Museum Hosts Annual Salute To Freedom Gala

En in september kreeg Beatrice – de zus van Eugenie – haar eerste kindje. Het meisje heet Sienna. Echtgenoot Edo had al een zoon uit een eerdere relatie.

LEES OOK:

3 geweldige dingen die Harry over Charles zei

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Getty