Mary Kerstzegels 1

In beeld: royals in trendkleur paars

En alle variaties daarop: van lila tot aubergine. Royals weten prima wat er trendy en trending is en steken zich graag in het nieuw om verzorgd over straat te kunnen. Mooi paars is niet lelijk!

Je hebt de kleur ongetwijfeld al in het straatbeeld en op de modeblogs voorbij zien komen: paars. Samen met rood en roze veel gezien afgelopen zomer en ook nu in het najaar. Voeg er wat oranje, aardetinten, metallic en herfstgeel aan toe en jouw garderobe is compleet voor de rest van dit jaar!

Wij speurden naar de mooiste beelden van royals in het paars. En we hebben juweeltjes voor je gevonden. Kijk mee naar deze purple plaatjes!

Je las bij ons eerder deze week dat Mary van Denemarken de nieuwe kerstpostzegel mocht onthullen. Tijd om ook even stil te staan bij de prachtige, aubergine pantalon met blouse die haar beeldig staan.

Mary Kerstzegels 3

Ook Meghan is een fashion victim. De voormalig Suits-actrice en vrouw van prins Harry weet precies welke kleuren haar mooie huid en stralende lach goed uit laten komen. Hier rockt ze een paarse jurk.

Meghan Paarse Jurk

Koningin Sonja van Noorwegen kun je omschrijven als stijlvol en sympathiek. Hier kiest ze voor een mantelpakje met peplum jasje. Classy!

Sonja Noorwegen Paars

Ook Victoria, kroonprinses van Zweden, is een echte modekoningin. Een paar dagen geleden nog was ze samen met dochter Estelle (8) eventjes fashion twins voor een dag. Hier draagt ze een dieprood vestje over een mooie, lange jurk met paarse accenten.

Victoria Paars

Máxima had in september al door dat paars dé kleur is. Ze draagt en is een ware eyecatcher, op werkbezoek in Rotterdam.

Máxima Paars

De broek van Kate neigt naar oudroze, maar we kunnen de hertogin simpelweg niet weglaten uit deze fashion-lijst! Kate weet zich altijd perfect te kleden en we vinden de casual uitstraling met het witte shirt, de gympen en haar losse kapsel te gek!

Kate Broek

Genieten geblazen, want: velours én paars én shiny.. de Zweedse prinses Sofia weet alle blikken op zich te richten tijdens dit werkbezoek (pre-corona, dus afstand houden nog niet geboden).

Sofia Zweden Paars

LEES OOK:

Koninklijke schoenen: 5 mooie foto’s

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @kungahuset, @theroyalfamily, @kensingtonroyal, @prinsparet, @koninklijkhuis, @detnorskekongehus, @detdanskekongehus