Hoe er schitterend uit te zien met Kerst

Met Kerst wil iedereen er tiptop uitzien. Maar hoe krijg je dat met weinig moeite voor elkaar? Wij hebben een paar tips voor je op een rij gezet, zodat jij kunt schitteren deze Kerst!

De basis – een zuivere huid
Een grondige reiniging van je huid is nodig om haar te laten schitteren. Een scrub haalt dode huidcellen weg en een voedend masker erna maakt je huid opmerkelijk vitaler. Maar dit kun je niet dagelijks doen, omdat de huidbarrière hier niet tegen bestand is. Om je huid elke dag op een milde doch grondige wijze te zuiveren, raden we je aan om een elektrische gezichtsborstel aan te schaffen. Zo’n borstel ontdoet je huid van onzuiverheden en haalt make-upresten er vliegensvlug af. Nog beter zelfs dan met wattenschijfjes of reinigingsdoekjes. Een dergelijke borstel hoeft niet duur te zijn. Kijk maar eens naar Silk’n Pure.

In de krul
Met Kerst is het leuk om uit te pakken, zeker als het om je kapsel gaat. Nu kun je natuurlijk naar de kapper, maar het zelf doen is eigenlijk net zo makkelijk. Op Youtube staan tal van filmpjes hoe je een feestelijk kapsel kunt creëren. Experimenteer eens met een haaraccessoire zoals de Speedy Twister of de Ponytailoop. In een handomdraai een prachtig kapsel gegarandeerd. Heb je stijl haar en wil je graag krullen? Dan raden we je aan om een goede krultang te kopen en op tijd te oefenen, zodat je het onder de knie hebt. Maak in plaats van kleine krullen, mooie golvende krullen en laat het los hangen. Een mooi glinsterende zijkam met strassteentjes geeft net dat beetje extra glamour.

Glinsterende nagels
Als je aan het Kerstdiner zit, vallen je handen altijd op. Een mooi lakje op je nagels is vrij snel gedaan, maar eigenlijk loopt iedereen daar al mee rond. Wat dacht je van glinsterende nagels zonder nagellak? Dat kun je doen met een elektrische polijstvijl, namelijk de Silk’n MicroNail. Met het grijze rollertje maak je eerst je nagels glad en worden deukjes en ribbeltjes weggewerkt. Vervolgens creëer je met het witte rollertje een ultraglans die zijn weerga niet kent. Zo heb je onmiddellijke superschitterende nagels die iedereen ongetwijfeld meteen zullen opvallen. De glans blijft zelfs tot twee weken lang en daar kan nagellak zeker niet tegen op.

Een kloddertje roze
Of rood, of paars, of goud. Eigenlijk maakt het niet uit welke kleur make-up je draagt met Kerst als het maar afgestemd is op je kleding. Wij vinden zelf goudtinten erg feestelijk en eigenlijk past deze kleur bij iedere huidskleur en haarkleur. Een lipstick, eyeliner en mascara in de juiste match maakt het helemaal af. Voor meer glamour kun je proberen een oogschaduw te kiezen in een contrasterende metallic kleur waar kleine glimmertjes in zitten. Kies er dan wel een die subtiel glittert, want het moet geen overkill zijn. Met de juiste accessoires zoals oorbellen, armbandjes en een ketting maak je je outfit compleet. Kies ook hier voor feestelijke designs. Die zijn er rond deze periode genoeg te koop in de winkelstraat en hoeft helemaal niet duur te zijn. Loop bijvoorbeeld eens binnen bij de bijou-afdeling van de HM of het minder bekende TK Maxx, waar je voor leuke prijsjes de deur uit loopt met prachtige sieraden. Hoe dan ook, wij wensen je een heel fijne Kerst en hopen dat je met deze tips geholpen bent om te schitteren!

https://silkn.eu/nl/

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen