×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto: de voetjes van Meghan’s zoontje

  Harry en Meghan delen speciale moederdagfoto

  Foto: de voetjes van Meghan’s zoontje

  Baby Archie is nog geen week oud, maar zijn blote voeten kunnen nu al bewonderd worden op Instagram. Hertogin Meghan viert zondag haar eerste Moederdag, dus plaatsten zij en prins Harry ter ere van Moederdag een foto van hun pasgeboren kindje op sociale media, met een speciaal berichtje voor alle moeders.

  “We betonen eer aan alle moeders vandaag – uit het verleden, het heden, zij die nog moeder moeten worden en zij die al zijn gestorven maar nooit vergeten. We eren jullie allemaal en vieren deze dag met jullie mee,” staat onder de foto. Daarbij plaatsten ze een kort gedichtje van dichteres Nayyirah Waheed, van wie Meghan al langere tijd fan is.

  12 mei 2019 - 17:42