×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Farah Pahlavi exposeert in Berlijn

  Oud-keizerin zamelt geld in voor jonge Iraniërs

  Farah Pahlavi exposeert in Berlijn

  Voormalig keizerin Farah Pahlavi van Iran heeft geschilderd voor een goed doel. De opbrengst gaat naar de Alireza Pahlavi Foundation. Deze stichting ondersteunt Iraanse studenten en herinnert aan haar overleden zoon Alireza.


  De 76-jarige weduwe van de laatste sjah van Iran, Mohammed Reza Pahlavi, presenteerde haar werk in een Berlijnse galerie. Die exposeert vijf litho's van haar kunstwerken. De werken zijn in een gelimiteerde oplage te koop.

  De voormalig keizerin, ook wel bekend onder haar meisjesnaam Farah Diba, bewaart volgens het Duitse persbureau DPA goede herinneringen aan Berlijn. Ze bezoekt de Duitse hoofdstad naar eigen zeggen regelmatig. Ze heeft onder meer een stuk van de Berlijnse muur in haar bezit.

  Met haar stichting zamelt ze geld in voor studiebeurzen waarmee jonge Iraniërs onder meer kunnen studeren aan Harvard.

  6 februari 2015 - 10:22