Victoria Daniel Estelle Oscar Pinksterweekend 2021 Familiefoto Screenshot Instagram 1

Dit zijn de leukste Pinkstergroeten van de royals

Na Pinksteren is het weer even gedaan met alle ‘bonus’ vrije dagen in ons land. Daarom genieten we vandaag éxtra van deze leuke foto’s en berichten die de royals delen met Pinksteren.

Het hangt een beetje van het land en de cultuur af of en hoe Pinksteren ‘gevierd’ wordt. Wat wel zo is, is dat wij in Nederland een Twééde Kerst-, Paas- en Pinksterdag kennen, daar waar veel landen deze feestdagen slechts als een enkele feestdag kennen. Een mooi rondje langs de koningshuizen en royals levert vandaag in elk geval prachtige plaatjes en leuke berichten op.

Victoria van Zweden deelt zelfs een gloednieuwe familiefoto, speciaal voor Pinksteren. Ze wenst iedereen een mooie viering toe. Spot ook hondje Rio, in het mooie bloemenveld!

Victoria Daniel Estelle Oscar Pinksterweekend 2021 Familiefoto Screenshot Instagram 1

Pieter van Vollenhoven gebruikt het lange weekend voor een mooie samenvatting, die oproept tot… bezinning? Serieus en geïnformeerd, maar áltijd met relativering en een vleugje humor, deze actieve tachtiger!

Queen Elizabeth mocht in de haven van Portsmouth het enorme schip de HMS Queen Elizabeth een goede reis wensen. Ze ziet er stralend uit, ondanks de lastige periode die ze doormaakt.

https://www.instagram.com/p/CPLVohQHabY/

Mathilde combineert het nuttige met het aangename met Pinksteren. Ze videobelt met de 6 finalisten van de Koningin Elisabethwedstrijd, een muziekconcours.

Mathilde Videobelt Screenshot Instagram Mei 2021

Mary van Denemarken deelt de frisse, groene bladeren van de beuk die zij al sinds haar komst naar Denemarken heeft geplant en verzorgd!

https://www.instagram.com/p/CPLJu7-AU6O/

LEES OOK:

Heerlijk: royal oma’s met hun kleinkinderen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @kungahuset, @theroyalfamily, @belgianroyalpalace, @detdanskekongehus, Twitter @PietervVol