Kate William Drankje

Dit deden de royals in het weekend

Ook zo benieuwd hoe de royals hun vrijdag, zaterdag en zondag doorbrachten? Wij gingen voor je op onderzoek uit. En geven je: een make-uppende Eloise en een overleggende Kate. En meer.

Het weekend zit er weer op. Dit deden onze favo royals zoal, kijk je gezellig mee?

Eloise speelde met kleuren. Later deelde ze ook nog een Story waarin ze met vriendinnen te zien was. Een ‘fun’ weekend, zo te zien. Al moest vader Constantijn wel een beetje zuchten.

Eloise Weekend Foto 1
Eloise Weekend Foto 2

Delphine de Saxe-Cobourg ontwierp een nieuwe sjaal. Ze voegde er een pittige tekst aan toe. Naar eigen zeggen om alles in het juiste perspectief te blijven zien.

Delphine Sjaal November 2020

Kate pleegde overleg over de inzendingen voor haar fotowedstrijd ‘Hold Still’. Iedereen in Groot-Brittannië werd door haar opgeroepen de coronacrisis op eigen wijze in beeld te brengen, thuis, op het werk of elders.

Kate Weekend

Máxima bezocht een woonzorgpark. Ze praatte er met bewoners en ‘rockte’ een prachtige najaarsoutfit: chique blauw-gele jas met grove ruit, prachtige okergele wijde broek en hoge, nachtblauwe pumps.

Máxima Woonzorgpark November 2020

Prins Joachim van Denemarken woont en werkt al een aantal jaar in Frankrijk. Afgelopen zomer werd hij getroffen door een bloeding in de hersenen. Inmiddels is hij voldoende hersteld en gisteren gaf hij zelfs een tv-interview over zijn leven in Frankrijk.

Joachim Denemarken Tv Interview November 2020

En Pieter van Vollenhoven ging online op zoek naar de leukste foto’s van dieren die dicht in de buurt van fotografen komen. Soms gaan ze er zelfs met de camera vandoor!

LEES OOK:

Voormalige Pinterest-baas werkt nu voor Harry en Meghan

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje, @kensingtonroyal, @delphine_de_saxe_cobourg, @koninklijkhuis, @detdanskekongehus, Twitter @PietervVol