Dimitri Van Joegoslavië Screenshot Instagram

Deze Joegoslavische prins heeft zijn eigen juwelenlijn

Hij heet Dimitri. Woont in New York. En is de ene helft van een tweeling. Extra bijzonder is dat deze best onbekende prins een eigen sieradenlijn heeft. We geven je een inkijkje in de pracht en praal.

Dimitri werd in 1958 geboren en heeft een tweelingbroer: Michael. Moeder Maria kreeg later nóg een tweeling: Serge en Helene. En dan is er nog een jonger halfbroertje, Dushan. Geboren uit het tweede huwelijk van vader prins Alexander. En deze Dimitri is dus nogal een naam in de wereld der juwelen.

Lange tijd werkte hij als ‘edelsteenkundige’ en waardebepaler voor juweliers. Maar het liefst wilde hij zelf ontwerpen. Hij begon in 1999 met het maken van manchetknopen met edelstenen. Dat ontwikkelde hij door. En bracht een hele lijn vrouwensieraden op de markt. Zijn collectie lag bij de in Amerika bekende warenhuizen als Barneys en Neiman Marcus. En weer een aantal jaar later opende hij met een zakenpartner een eigen ‘salon’, met juwelen. Ook bracht hij vorig jaar een boek uit, dat in het teken staat van de historische juwelen die in het bezit zijn van zijn familie.

Een inkijkje in het leven van deze royal die z’n eigen juwelen maakt!

Dimitri Van Joegoslavië Screenshot Instagram
Prins Dimitri Juweel Foto 1
Prins Dimitri Juweel Foto 2
Prins Dimitri Juweel Foto 3
Prins Dimitri Van Joegoslavië Screenshot Instagram

LEES OOK:

Royal vrouwen en hun liefde voor parels

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @prince.dimitri