Victoria In Blauwe Kleding Screenshot Instagram

Blue Monday: de leukste blauwe outfits van de royals

Natuurlijk grijpen wij deze ‘deprimerende’ dag juist aan om hem om te draaien: outfits waar je vrolijk van wordt. Royals in het blauw… zeg maar dag tegen die januari-blues!

Natuurlijk is het voor royals doorgaans wat minder lastig kiezen ’s ochtends. Zij hebben naast een goedgevulde kledingkast (of twee) vaak stylisten en ontwerpers in dienst die maar wat graag meekijken en -denken. Toch zien we wel steeds vaker dat royals een eigen smaak hebben en bijvoorbeeld bewust kiezen voor lokale en betaalbare designers en merken. Van kroonprinses Victoria weten we dat ze er niet voor terugdeinst om tweemaal dezelfde outfit (en schoenen) te dragen en zich daar ook in te laten fotograferen. En wat is er nu leuker dan op Blue Monday in te zoomen op… juist ja, blauwe outfits van onze favo royals?!

Deze foto werd genomen toen Victoria en haar man Daniel een muziekstudio bezochten. Of het afgesproken is, weten we niet, maar iedereen draagt blauw, blauw en nog eens blauw.

Victoria Laarsjes 1

Máxima schittert hier in een ontwerp van Jan Taminiau, dat ze droeg tijdens de inhuldiging van hubby Willem-Alexander, in januari 2013. Over koningsblauw gesproken!

Prinses Sofia koos met Kerst voor deze mooie, satijnen omslagjurk. De vrouw van Carl Philip is zwanger van hun derde kindje samen.

Sofia In Blauw Screenshot Instagram

Harry luistert naar het verhaal van een basisschoolleerlinge, samen met F1-wereldkampioen Lewis Hamilton. Staat ‘m goed, zo’n donkerblauwe blouse.

Harry In Blauw Screenshot Instagram

De Deens-Griekse prins Philippos en zijn kersverse echtgenote Nina zijn hier nog niet zo héél bekend, maar de socialites weten zich wel perfect te kleden. Hier in (grijs voor hem en) chic donkerblauw.

France Napoleon Wedding

Afgelopen zomer spotten we deze mooie jurk bij Kate. Lange mouwen zijn al een tijdje hét ding bij maxi-jurken en ook Kate liet zich meer dan eens zien in dit leuke exemplaar. Lichtblauw, retro-bloemetjesprint, mooie riem… top!

Kate Jurk 2

En had je dit artikel – ‘Royals in blauw‘ – al eens gezien? De moeite waard!

LEES OOK:

Net een tweeling! 4x Kate en William in dezelfde outfit

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, ANP/EPA, Instagram @kungahuset, @sussexroyal, @kensingtonroyal