×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bhutaanse koning ontmoet Indiase premier

  Jigme Khesar op 5-daags bezoek aan buurland

  Bhutaanse koning ontmoet Indiase premier

  In de Indiase hoofdstad New Delhi heeft de Indiase minister-president Manmohan Singh dinsdagochtend een ontmoeting gehad met koning Jigme Khesar van Bhutan.


  De jonge koning van het Himalaya-koninkrijk en zijn echtgenote koningin Jetsun Pema zijn sinds maandag in India bezig met een 5-daags bezoek. India is als buurland de belangrijkste handelspartner van het geïsoleerde Bhutan.

  De koning van Bhutan sprak de minister-president onder meer over het recente besluit van India om de subsidie in te trekken op kerosine en gas . Dit heeft geleid tot een sterke prijsstijging in Bhutan.

  Dit is het tweede bezoek koning Jigme Khesar aan India in 12 maanden. Hij was afgelopen jaar ook de belangrijkste gast op India's Dag van de Republiek.

  7 januari 2014 - 14:53