×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Argentijnse president op staatsbezoek in Nederland

  Argentijnse president op staatsbezoek in Nederland

  De Argentijnse president Mauricio Macri komt op staatsbezoek. Met zijn echtgenote Juliana Awada komt hij eind maart volgend jaar. Koning Willem-Alexander nodigde hem in juli uit.


  Argentinië en Nederland werken nauw samen op tal van terreinen. Nederland hoort ook bij de grootste investeerders en belangrijkste handelspartners van Argentinië, dat de 21e economie ter wereld is. Ook is er een andere band die niemand zal zijn ontgaan; Nederland heeft een Argentijnse koningin. Máxima is in de eerste plaats Nederlandse, maar in de tweede plaats ook nog altijd Argentijnse. De Argentijnse wetgeving staat niet toe dat een Argentijn zijn of haar nationaliteit aan de wilgen hangt.

  Koningin Beatrix bracht Argentinië in 2006 een staatsbezoek. Ook Willem-Alexander en Máxima waren daarbij.

  8 december 2016 - 16:20