×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Akishino en Kiko begroet door Mexicaanse president

  Japans prinselijk paar begint aan officieel bezoek

  Akishino en Kiko begroet door Mexicaanse president

  De Japanse prins Akishino en prinses Kiko kregen op hun reis door Mexico een hartelijke ontvangst van de Mexicaanse president. Enrique Peña Nieto ontving zijn Japanse gasten in het Nationaal Paleis in Mexico City.


  Het Mexicaanse staatshoofd toonde Akishino en Kiko onder meer de enorme muurschilderingen van kunstenaar Diego Rivera. Daarop zijn episodes uit de Mexicaanse geschiedenis te zien.

  Akishino en zijn vrouw Kiko brengen dezer dagen een officieel bezoek aan Mexico ter ere van de 400 jaar diplomatieke betrekkingen tussen Mexico en Japan. Akishino en Kiko zijn woensdag eregasten bij de opening van het Internationale Cervantes Festival in Guanajuato, dat dit jaar in het teken staat van Japan.

  De prins en prinses brachten in 1997 voor het laatst een bezoek aan Mexico. Vorige week was het prinselijk paar nog in buurland Guatemala.

  7 oktober 2014 - 12:48