Maxima Offers Annual Report Un Activities

5x thuiswerkende royals

Niets leuker dan een foto-overzicht en al helemaal als dat extra koninklijk is! Kijk mee naar deze 5 thuiswerkende royals, want hee… we moesten een keuze maken!

Laptop, desktop, tablet, smartphone. Thuiswerkkloffie, chique outfit, bril of geen bril. Haar los, opgestoken, goed gekamd of lekker warrig. Zo veel mensen, zo veel thuiswerkroutines. We hebben een fijn overzichtje voor je gemaakt van leuke foto’s van thuiswerkende royals. De meesten dragen ook actief uit hoe belangrijk dat is. Om drukte op werklocaties, op de weg en op openbare plekken zo veel als mogelijk te voorkomen. Kijk gezellig mee naar deze vorstelijke thuiswerkers.

Mathilde is er zo eentje die er altijd uitziet om door een ringetje te halen. Oók als zij thuis werkt.

Mathilde Thuiswerken Foto 1

Onze eigen Máxima neemt haar taken ook zeer serieus. Hier kijken we even terug naar die foto waarop Nederland ontdekte dat ze een leesbril draagt tijdens computerwerk. Thuis, op haar kantoor in Huis ten Bosch.

Máxima Met Bril

In het koude Scandinavië zitten koning Carl Gustaf en koningin Silvia én kroonprinses Victoria en haar Daniel er warmpjes bij. Gezellig samen video-vergaderen kan natuurlijk ook!

Thuiswerken Zweden Insta Screenshot

Rania van Jordanië is al net zo’n fashion queen als Mathilde en Máxima. Hier oogt ze professioneel, doch ontspannen – op de bank met een laptop voor zich op tafel. En gekleed in een prachtig rood blouseje.

Rania Thuiswerken Insta Sceenshot

En ten slotte koningin Elizabeth. Zij zal ongetwijfeld een computer of tablet in huis hebben liggen, maar houdt het voor haar wekelijke gesprek met minister-president Johnson bij een héle degelijke, ouderwetse telefoon via de ‘landlijn’!

LEES OOK:

Laurentien in gesprek met mensen met een beperking

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @koninklijkhuis, @kungahuset, @queenrania, Twitter @MonarchieBe, @RoyalFamily