Beatrice En Eugenie

5x royals die in de dertig zijn

We delen natuurlijk graag foto’s van royal baby’s en iedereen vindt het indrukwekkend dat Elizabeth met haar 94 jaar nog altijd op de troon zit. Maar nét zo leuk is de generatie die nu in de dertig is. We doen een greep!

Thirty-something. Dirty thirties. Ergens in de dertig. Dertigers. Je kunt er meerdere omschrijvingen voor bedenken, feit blijft dat er best vaak aandacht uitgaat naar de allerjongste royals of juist de oudere generatie. Niets mis mee, uiteraard! Maar wel zo leuk om ook die royal dertigers eens een keer uit te lichten. Madeleine, Louis, Beatrice, Kate en Pierre: allemaal in de dertig, allemaal een plekje waard.

Beatrice was onlangs jarig, ze werd 32. De dochter van Andrew en Sarah Ferguson trouwde kort daarvoor met haar Edoardo. Haar jaar kan niet meer stuk!

Beatrice

Louis van Luxemburg is het middelste kind van María Teresa en Henri. Hij werd twee weken geleden 34. Heeft twee zoontjes. En is gescheiden van Tessy Antony. Meer over Louis lees je hier.

Louis 3

Prinses Madeleine is de jongste telg van koning Carl Gustav en koningin Silvia. Ze woont met haar man en kinderen in Florida. En als er een Zweedse feestdag is, viert ze die gewoon op afstand gezellig mee. Madeleine is in juni 38 geworden.

Madeleine

Pierre Casiraghi is 32 jaar en is de tweede zoon van Caroline van Monaco. Hij heeft nog broer Andrea (36) en zusje Charlotte (34) boven zich. En zusje Alexandra onder zich. Ook stiefbroer Christian is een dertiger.

Pierre Monaco

En Catherine Middleton, beter bekend als Kate, hertogin van Cambridge en vrouw van prins William, is 38 jaar. Altijd professioneel, altijd goedgemutst en altijd om door een ringetje te halen.

Kate

Lees ook:

In beeld: de dochters van Caroline van Monaco

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @princesseugenie, @courgrandducale, @princess_madeleine_of_sweden, @monacoprincelyfamily, @kensingtonroyal