×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zo ziet Máxima’s derde dag in Davos eruit

  Haar bezoek zit er bijna op

  Zo ziet Máxima’s derde dag in Davos eruit

  Ook op de derde dag van haar verblijf bij het Wereld Economisch Forum in Davos heeft de koningin een vol programma.


  De koningin heeft woensdagochtend een workshop geopend en heeft daarna een overleg met CEO’s van verschillende internationale bedrijven.

  LEES OOK:

  CEO’s

  Bij het overleg praat Máxima met tien bedrijven over projecten die financiële diensten voor hun klanten toegankelijker moeten maken en daarnaast het marktpotentieel vergroten. De CEO’s van Ant Financial, AXA, Bharti Airtel, Mastercard, PayPal, PepsiCo, Rabobank, Santander Bank, Telenor en Unilever kwamen in januari 2018 op uitnodiging van de koningin voor het eerst bijeen tijdens het Wereld Economisch Forum.

  Laatste dag

  Máxima heeft donderdag haar laatste dag in Zwitserland. Dan staat er onder meer een werklunch van The Washington Post en Foreign Policy in haar agenda.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  22 januari 2020 - 13:37