×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zien: Prins Constantijn ontmoet Afrojack en laat zijn baard staan

  Zien: Prins Constantijn ontmoet Afrojack en laat zijn baard staan

  Prins Constantijn heeft de zomervakantie gebruikt om zijn baard te laten staan. Dat bleek woensdag in Tel Aviv en donderdagmiddag bij de Forbes under 30-bijeenkomst in Amsterdam. De jongste broer van koning Willem-Alexander had zich nog niet eerder in het openbaar vertoond met een baard. De koning zelf werd deze en vorige zomervakantie ook gespot met wangbegroeiing.


  Constantijn was als hoofd van StartupDelta in Israël samen met onder meer Nederlandse investeerders om samenwerking met lokale durfkapitaalfondsen en investeerders te bevorderen. Met het bezoek aan het DLD Tel Aviv Innovation Festival werd geprobeerd om Israëlische bedrijven aan te moedigen zich in Nederland te vestigen en om te leren van de ervaring van Israël bij het opzetten van technologie- en innovatiecentra.

  "Onze belangrijkste boodschap voor Israëli's is dat Nederland een grote ontwikkeling doormaakt”, zo zei de prins in gesprek met Globes News. "Wij behoren tot de sterkste ecosystemen in Europa, met extreem snel en actief internet, de grootste zeehaven van Europa, en de bestverbonden luchthaven. Voeg daaraan toe investeringen in start-ups. Dat maakt ons de meest geschikte plaats om een bedrijf te stichten als u het continent wilt bereiken."

  Prins Constantijn sprak in Amsterdam over technologie en ondernemerschap. "Veel stichters van bedrijven hebben de aandacht zo gericht op hun producten dat ze niet inzien dat ze adviseurs nodig hebben die helpen om te focussen op de markt”, zei hij in een discussie met Annmarie Hordern van persbureau Bloomberg. "We leven in een 'doe maar normaal' maatschappij, waar iedereen klaagt. Alles moet hoger, sneller, beter. Maar richt je op de wat-kanzijde in plaats van de klaagzijde.”

  7 september 2018 - 09:15