×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Yes! Digitale kleedjesmarkt op Huis ten Bosch geopend

  Prachtige foto van Amalia en haar moeder en zusjes

  Yes! Digitale kleedjesmarkt op Huis ten Bosch geopend

  De oudste dochter van Willem-Alexander en Máxima heeft zojuist de 'digitale kleedjesmarkt' van Koningsdag 2020 geopend. Via Marktplaats wordt geld opgehaald voor KIKA, daar kun je digitaal je eigen 'kleedje' aanmaken.


  Amalia is prominent in beeld, in haar prachtige gele jurk en met de tablet zo gericht dat alle dames in beeld zijn. Want achter haar zien we Máxima met Alexia en Ariane een oranje lint doorknippen. Oftewel: kleedjesmarkt geopend!

  Koningsdag wordt dit jaar natuurlijk compleet anders gevierd. Vanochtend konden we al genieten van foto’s van onze koninklijke familie op de stoep van Huis ten Bosch. En even na 10:00 uur zongen, floten, trompetterden en klapten Nederlanders het Wilhelmus. Thuis, pal voor de deur of bij een openstaand raam.

  We blijven je de rest van de dag op de hoogte houden van Koningsdag en de activiteiten van de koninklijke familie. Zo is er om 16:00 uur bijvoorbeeld een nationaal toost-moment, met Willem-Alexander.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Beeld: ANP, Instagram @koninklijkhuis

  27 april 2020 - 13:52