×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eloise laat weten wat ze van vervelende reacties vindt

  In een Story op Instagram

  Eloise laat weten wat ze van vervelende reacties vindt

  Gravin Eloise heeft haar middelbare schooldiploma behaald! Een klein feestje dus, ook als dat 'gewoon' thuis plaatsvindt. Helaas hebben sommige mensen gemeend er goed aan te doen wat negatieve reacties over haar diploma online te slingeren. Maar daar weet Eloise wel raad mee.


  De kersverse geslaagde is in haar nopjes met haar diploma. Ze plaatste al een Story op Instagram om het te vieren. Maar ze plaatste óók een Story om even stil te staan bij de onnodig vervelende reacties die zij en andere royals weleens te verwerken krijgen.

  Iemand beweert dat het best opvallend is dat zo veel leden van het koninklijk huis een VWO-diploma behalen, waaronder Eloise. Hij denkt dat ze hun papiertje misschien wel deels ‘cadeau krijgen’. De man krijgt hier en daar wat bijval, maar wordt ook gecorrigeerd. En Eloise zelf plaatst er nog terecht bij ‘let op uw woorden, a.u.b.!’

  Lees ook:

  Vervelend dat zo’n geweldige gebeurtenis een negatief randje krijgt, maar Eloise staat haar mannetje wel en brengt op een nette manier onder de aandacht wat zij zo af en toe te verduren krijgt. Gelukkig straalt ze alsnog, en gelijk heeft ze.

     

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Beeld: Instagram @eloisevanoranje

  18 mei 2020 - 10:51