×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Woord voor woord teruglezen: Willem-Alexanders prachtige toespraak

  Instagram-account van het koninklijk huis geeft link naar de speech

  Woord voor woord teruglezen: Willem-Alexanders prachtige toespraak

  Kreeg je ook kippenvel van de toespraak van onze koning, gisteravond? Je kunt deze in zijn geheel teruglezen op je gemak.


  Op het Instagram-account van ons koninklijk huis worden hoogtepunten, zoals werkbezoeken en verjaardagen van de royals, uitgelicht. En nu staat er ook een linkje dat je direct naar de volledige speech van Willem-Alexander leidt. Mooi om nog eens terug te lezen.

  Lees ook:

  Het gaf een bijna surrealistisch beeld, gisteravond. Iets voor 20:00 uur de start van de Nationale Dodenherdenking, met de koning op een vrijwel lege Dam. Alleen Máxima, premier Rutte, burgemeester van Amsterdam Femke Halsema, Gerdi Verbeet van Nationaal Comité 4 en 5 mei, en oud-generaal Peter van Uhm in zijn nabijheid. En toen die mooie toespraak van de koning. Die veelal lof oogst, vanuit alle hoeken van het land.

  Naar het Instagram-account van het koninklijk huis

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Beeld: ANP, Instagram @koninklijkhuis

  5 mei 2020 - 11:43