×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Win de Prinsjesdag-jurk van Valentino

  Ter waarde van 5000 euro

  Win de Prinsjesdag-jurk van Valentino

  Koningin Máxima zag er weer prachtig uit op Prinsjesdag. In tegenstelling tot voorgaande jaren droeg ze niet een speciaal voor haar ontworpen japon, maar koos ze voor een avondjurk uit de collectie van modehuis Valentino. Royalty heeft deze prachtige knalrode zijden japon met een winkelwaarde van €5.000,- weten te bemachten. En u kunt die winnen!


  Wilt u de bijzondere Prinsjesdag-jurk in uw kast hebben hangen, of weet u iemand die de jurk net zo mooi zal staan als koningin Máxima? Doe dan mee met deze speciale actie. Het enige wat u hoeft te doen is de bon op pagina 56 in de nieuwste Royalty uitknippen, op een kaart plakken en deze samen met uw naam en adres sturen naar:

  Royalty
  Postbus 94300
  1090 GH Amsterdam

  De avondjurk van Valentino zal onder de inzenders worden verloot. De winnaar krijgt vanzelf bericht. Stuur uw kaart voor 10 november in, zodat de jurk nog voor de feestdagen bezorgd kan worden.

  Voorwaarden: U kunt zo vaak meedoen als u wilt. Alleen inzendingen met de originele bon uit Royalty-8-2014 worden geaccepteerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

  8 oktober 2014 - 13:30