×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander woont Motorcross of Nations bij in Assen

  Koning zal het Nederlandse technische team ontmoeten

  Willem-Alexander woont Motorcross of Nations bij in Assen

  Koning Willem-Alexander gaat zondag 29 september naar de Motocross of Nations op het TT Circuit Assen. Willem-Alexander woont de afsluitende manche bij en de huldiging van de winnaars, kondigt de Rijksvoorlichtingsdienst

  Voorafgaand aan de wedstrijd brengt de koning een bezoek aan de paddock om het Nederlandse technische team te ontmoeten. Na afloop van de wedstrijd ontmoet hij de deelnemers van TeamNL. Daarnaast spreekt hij met onder meer vertegenwoordigers van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging en de organisator Stichting MXGP Assen.

  Aan de Motorcross of Nations doen veertig nationale teams mee. De motorcrosswedstrijd wordt dit jaar weer voor het eerst in 15 jaar in Nederland gereden en staat op de topsportkalender van NOC*NSF. De wedstrijd vindt zijn oorsprong in Nederland. In 1947 werd de wedstrijd voor het eerst gehouden in Duinrell in Wassenaar.

  5 september 2019 - 08:35