×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
  • Neerbuigend

    Door Marc van der Linden

    Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

    Lees column
  • Meest gelezen

  • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

  • Willem-Alexander woont bijeenkomst stichting Topvrouwen bij

    Willem-Alexander woont bijeenkomst stichting Topvrouwen bij

    Koning Willem-Alexander heeft een bijeenkomst bijgewoond van de stichting Topvrouwen. In het Louwman Museum in Den Haag nam hij de interviewbundel Top! in ontvangst.


    Topvrouwen, een initiatief van werkgeversorganisatie VNO-NCW en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, heeft als doel meer vrouwen te laten doorstromen naar bestuurlijke- en toezichthoudende topfuncties. De bijeenkomst van maandag stond in het teken van het bevorderen van een snellere doorstroom van vrouwen naar topfuncties.

    Voor de koning was het de tweede keer op een dag dat hij nieuw leeswerk in handen kreeg. Eerder maandag werd hem al een bijbel in het Sranantongo overhandigd.

    Naast de boekoverhandiging vonden er in het Louwman Museum ook verschillende presentaties en een demonstratie van de database van de stichting plaats.

    4 september 2017 - 20:51