×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander viert verjaardag in het geheim

  Koning viert verjaardag in het Koninklijk Paleis met personeel

  Willem-Alexander viert verjaardag in het geheim

  Koning Willem-Alexander heeft donderdag alvast een vervroegd verjaardagsfeestje gevierd. Dat gebeurde op het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam, weet het showbizzprogramma 6 Inside.

  Het feest was speciaal bedoeld voor al het personeel van het Koninklijk Huis. Ook onder anderen koningin Máxima en prinses Beatrix waren van de partij.

  Willem-Alexander wordt op 27 april 52 jaar. Hij viert zijn verjaardag dit jaar in Amersfoort.

  5 april 2019 - 08:41