×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander opent Brains Unlimited

  Eerste publieke optreden na herfstvakantie

  Willem-Alexander opent Brains Unlimited

  Koning Willem-Alexander heeft dinsdag op de Maastricht Health Campus het scannerlab Brains Unlimited geopend. Daar doen wetenschappers onderzoek naar onder meer de ziekte van Alzheimer, epilepsie en de ziekte van Parkinson.


  In het nieuwe gebouw op de Health Campus bevinden zich drie MRI-scanners. De grootste, waarvan er slechts vijf op de wereld zijn, heeft een ultrahoog magneetveld en kan op microscopisch niveau waarnemen wat zich in het hoofd van de patiënt afspeelt.

  De opening van het scannerlab was het eerste publieke optreden van Willem-Alexander na de herfstvakantie.

  29 oktober 2013 - 12:44