×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander onthult borstbeeld

  Willem-Alexander onthult borstbeeld

  Koning Willem-Alexander heeft een borstbeeld van zichzelf onthuld bij het Kabinet van de Koning. Het beeld is gemaakt door Tony van de Vorst, de lerares beeldhouwen van prinses Beatrix. Beiden waren ze bij de onthulling aanwezig.


  Het beeld is gemaakt ter gelegenheid van het vijfjarig koningschap van koning Willem-Alexander en heeft een plek gekregen in het pand van het Kabinet van de Koning aan de Korte Vijverberg. Het is komende maandag precies vijf jaar geleden dat Beatrix afstand deed van de troon en Willem-Alexander werd ingehuldigd. Van der Vorst maakte ook het borstbeeld van de vorige koningin, dat in 1993 werd onthuld. Ze was onlangs ook in Beelden aan Zee met prinses Beatrix, met wie ze al jarenlang beelhouwt.

  25 april 2018 - 17:33