×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander naar Israël voor World Holocaust Forum

  Israël verwacht bijna vijftig staatshoofden, vorsten en regeringsleiders

  Willem-Alexander naar Israël voor World Holocaust Forum

  Koning Willem-Alexander reist vanmiddag naar Israël. Op uitnodiging van president Reuven Rivlin woont hij donderdagmiddag in Yad Vashem in Jeruzalem het World Holocaust Forum bij.


  Dat wordt dit jaar voor de vijfde keer gehouden en staat in het teken van de 75e verjaardag van de bevrijding van het Duitse vernietigingskamp Auschwitz en de strijd tegen antisemitisme.

  LEES OOK:

  Presidentieel diner

  Israël verwacht bijna vijftig staatshoofden, vorsten en regeringsleiders voor de bijeenkomst. Een deel van hen, onder wie koning Willem-Alexander, is woensdagavond ook te gast in de presidentiële residentie voor een diner. President Rivlin en de historicus professor Yehuda Bauer voeren daar het woord en de Spaanse koning Felipe spreekt namens de genodigden.

  Poetin

  Andere gasten bij het Forum, onder wie de Russische president Vladimir Poetin, komen donderdag pas naar de Jeruzalem. In de stad zijn ter voorbereiding rond de residentie straten afgezet en schermen opgetrokken.

  Bron: ANP

  22 januari 2020 - 08:36