×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander komt tijdens WK belofte aan Máxima na

  Willem-Alexander komt tijdens WK belofte aan Máxima na

  Koning Willem-Alexander steunt bij het donderdag begonnen WK voetbal de nationale ploeg van Argentinië. Dat kan omdat Nederland dit keer niet meedoet.


  Dat zei de koning vrijdagmiddag in Kaunas, de tweede stad van Litouwen, waar hij een korte ontmoeting had met de Nederlandse media.

  De koning vertelde dat hij al voor zijn huwelijk een afspraak heeft gemaakt met Máxima dat zij altijd voor Nederland is, en dat hij Argentinië steunt wanneer Oranje bij de eindronde ontbreekt.

  15 juni 2018 - 18:30