×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima’s laaste dag in Ierland

  Koningspaar bezoekt de Long Room bibliotheek

  Willem-Alexander en Máxima’s laaste dag in Ierland

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn vrijdag op de derde en laatste dag van het staatsbezoek aan Ierland aangekomen in Cork, waar ze meteen na aankomst in het stadhuis welkom werden geheten door John Sheenan, de Lord Mayor, ook wel de Ard-Mhéara Chathair Chorcaí.

  Het koningspaar werd ook opgewacht door Nederlandse vakantiegangers die de kans benutten om van dichtbij foto’s te maken. Ze hadden geluk want het weer werkt mee. “Het is net droog geworden”, informeerde burgemeester Sheenan de koning.

  Na een kort samenzijn in City Hall vaart het gezelschap in een half uur van Cork naar Cobh, waarbij het koningspaar uitleg krijgt over recente en toekomstige havenontwikkeling en -uitbreiding, inclusief de ontwikkeling van de nieuwe diepzeeterminal.

  In Cobh sluit het gezelschap zich aan bij de Nederlandse bedrijven van de economische missie en hun Ierse tegenhangers uit de sector maritieme infrastructuur en havenontwikkeling.

  14 juni 2019 - 14:53