×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima uiten trots nieuwe wereldkampioen

  Na tien jaar weer een Nederlandse wereldkampioen

  Willem-Alexander en Máxima uiten trots nieuwe wereldkampioen

  Judoka Noël van ’t End ging er donderdag tijdens het WK Judo in de klasse tot 90 kilogram met de wereldtitel vandoor.

  Ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn trots op de sporter. “Noël van ‘t End heeft zichzelf vandaag overtroffen met spannende wedstrijden en als afsluiting een verbluffende overwinning op de mat in Japan! Na tien jaar weer een Nederlandse wereldkampioen. Van harte gefeliciteerd met de wereldtitel WK Judo tot 90 kg!”, laat het koningspaar weten op sociale media.

  Van ’t End treedt in de voetsporen van Anton Geesink, Wim Ruska, Guillaume Elmont, Dennis van der Geest en Ruben Houkes. Die Nederlandse mannen werden eerder wereldkampioen judo. Van ’t End pakte nooit eerder een medaille op een WK of EK.

  30 augustus 2019 - 10:27