×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima met paraplu naar Amersfoort

  Amersfoort bang voor buien met Koningsdag

  Willem-Alexander en Máxima met paraplu naar Amersfoort

  De koninklijke familie doet er verstandig aan genoeg paraplu’s mee te nemen naar Amersfoort. Tijdens hun bezoek aan de stad is het niet zeker of het droog blijft, volgens Weeronline.

  Koning Willem-Alexander gaat dit jaar op zijn verjaardag, zaterdag, naar Amersfoort. Daar is vlak voor de start van de festiviteiten om 11.00 uur net een regengebied weggetrokken, maar de droogte is tijdelijk. Richting het eind van de route van circa 1100 meter worden de koning en zijn familie mogelijk getrakteerd op felle buien. De zon zal slechts af en toe te zien zijn.

  Niet alleen paraplu’s komen zaterdag van pas. Ook warme kleding is aan te bevelen. Als het droog is ligt de temperatuur rond 11 graden. Tijdens een bui zakt het kwik naar een graad of 7.

  26 april 2019 - 13:12