×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima klaar voor bevrijdingsdag

  Koningspaar aanwezig bij concert op de Amstel

  Willem-Alexander en Máxima klaar voor bevrijdingsdag

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima wonen ’s avonds in Amsterdam het 5 mei-concert bij. Het concert op de Amstel is de officiële afsluiting van Bevrijdingsdag.

  Jamai, Ruth Jacott, Lavinia Meijer en Michelle David treden op tijdens het jaarlijkse concert. Samen met ZO! Gospel Choir en ISH Dance Collective geven zij een invulling aan het thema van dit jaar, ‘in vrijheid kiezen’.

  In de rest van Nederland hoppen Kraantje Pappie, Maan en Sam Feldt van bevrijdingsfestival naar bevrijdingsfestival. Dit doen zij als Ambassadeurs van de Vrijheid, gebruikmakend van helikopters van Defensie.

  5 mei 2019 - 10:03