×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima klaar voor bevrijdingsdag

  Koningspaar aanwezig bij concert op de Amstel

  Willem-Alexander en Máxima klaar voor bevrijdingsdag

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima wonen ’s avonds in Amsterdam het 5 mei-concert bij. Het concert op de Amstel is de officiële afsluiting van Bevrijdingsdag.

  Jamai, Ruth Jacott, Lavinia Meijer en Michelle David treden op tijdens het jaarlijkse concert. Samen met ZO! Gospel Choir en ISH Dance Collective geven zij een invulling aan het thema van dit jaar, ‘in vrijheid kiezen’.

  In de rest van Nederland hoppen Kraantje Pappie, Maan en Sam Feldt van bevrijdingsfestival naar bevrijdingsfestival. Dit doen zij als Ambassadeurs van de Vrijheid, gebruikmakend van helikopters van Defensie.

  5 mei 2019 - 10:03