×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima in juni niet naar Duitsland

  Werkbezoek wordt uitgesteld vanwege Corona

  Willem-Alexander en Máxima in juni niet naar Duitsland

  Juni lijkt nog wat ver weg, maar er is alvast besloten om het bezoek van onze koning en koningin aan Duitsland te verzetten. Een nieuwe datum is nog niet bekend.


  Het bezoek stond gepland voor 2 tot en met 4 juni. Het zou het laatste bezoek zijn in een serie van bezoeken die het koningspaar aan Duitsland bracht, sinds Willem-Alexander koning werd (in 2013). Ook enkele ministers en een economische missie zouden meereizen naar Duitsland.

  Het bezoek kan door de strenge Corona-maatregelen in beide landen niet langer goed voorbereid worden. Eenzelfde scenario speelde zich af voor de viering van Koningsdag in Maastricht. De wil was aanwezig, maar de aangescherpte maatregelen maakten ook de nog lopende voorbereidingen te lastig. Daarna werd natuurlijk algauw duidelijk dat er helemaal geen grote bijeenkomsten en festiviteiten gepland meer mochten worden. Ook niet voor minder dan 100 mensen.

  Lees ook:

  De agenda van onze koning is momenteel nagenoeg leeg. Enkel voor 4 en 5 mei staan nog enkele dingen gepland, waaronder een rol voor Willem-Alexander bij de Dodenherdenking op de Dam, in Amsterdam.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP

   

  27 maart 2020 - 11:06