×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima: houd vol en wees voorzichtig

  Blijf ook met Pasen zoveel mogelijk thuis

  Willem-Alexander en Máxima: houd vol en wees voorzichtig

  Onze koning en koningin hebben in hun paaswens heel Nederland opgeroepen om tijdens de paasdagen toch vooral thuis te blijven. Zo komen we samen door de coronacrisis, stellen ze.


  “Vlak voor Pasen – het feest van hoop – wensen wij u goede dagen. Houd vol, wees voorzichtig en blijf zo veel mogelijk thuis”, staat in het bericht dat de Rijksvoorlichtingsdienst heeft verspreid. “Met geduld, solidariteit, doorzettingsvermogen en vertrouwen in de toekomst komen wij hier samen doorheen. Dank aan iedereen die zich hier met hart en ziel voor inzet.”

  Koning Willem-Alexander was woensdag aan de telefoon met bisschop Van den Hende, voorzitter van de Nederlandse Bisschoppenconferentie en bisschop van Rotterdam. Ook belde hij eerder deze week met de voorzitter van het Centraal Joods Overleg (CJO) om de joden een goed Pesach te wensen.

  Lees ook:

  Het Koninklijk Concertgebouworkest roept op tot het gezamenlijk zingen en spelen van het Wilhelmus op Koningsdag. Op deze manier wil het orkest de nationale feestdag beginnen met ‘‘een groots en positief gebaar van saamhorigheid in deze moeilijke periode.’’

  Koningsdag 2020 via de buis

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP .

  9 april 2020 - 17:22