×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en dochters teleurgesteld

  Aanwezigheid Oranjes heeft niet geholpen

  Willem-Alexander en dochters teleurgesteld

  De aanwezigheid van koning Willem-Alexander en zijn dochters Amalia en Ariane heeft Oranje niet het laatste zetje kunnen geven om de WK-finale tegen de Verenigde Staten te winnen. De teleurstelling was dan ook af te lezen van de gezichten van de koninklijke voetballiefhebbers op de tribune in Lyon. Na afloop brachten ze een bezoek aan de kleedkamer om de vrouwen een hart onder de riem te steken.

  De verloren finale (2-0) werd ook op andere plekken binnen de koninklijke familie gevolgd. Pieter van Vollenhoven had, net als veel andere Twitteraars, na afloop veel respect voor de voetbalsters van Oranje en met name voor doelvrouw Sari van Veenendaal. “Twitteraars gaan los op Sari ‘The Wall’ van Veenendaal: ‘Geef haar een lintje’. Alle bewondering voor de voortreffelijke prestatie van onze Leeuwinnen en inderdaad is de keepster echt fantastisch!”, schreef hij.

  https://twitter.com/levi9b/status/1147926324201304064?s=19

  Ook Pieters zoon prins Bernhard uitte via Twitter zijn bewondering voor de Oranjevrouwen. “Trots op NL‘se dames. Top prestatie NR 2 van de wereld”.

  8 juli 2019 - 09:35