×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander deelt kiekje vanuit auto

  Op weg naar het presidentieel paleis voor welkomstceremonie

  Willem-Alexander deelt kiekje vanuit auto

  Naast officiële foto's van het bezoek aan Indonesië, deelt onze koning ook een eigen foto. Hij maakte deze vanuit de rijdende auto waarin hij en Máxima naar het presidentieel paleis werden vervoerd.


  Op het Instagram-account van ons koninklijk huis worden deze dagen foto’s geplaatst van het werkbezoek van Willem-Alexander en Máxima aan Indonesië. En heb je onze video van de welkomstceremonie bij het presidentieel paleis al gezien?

  Lees ook:

  Willem-Alexander heeft nu zelf ook een foto aangeleverd, die te vinden is op het account. Te zien is hoe de auto begeleid wordt langs een erehaag op de oprijlaan naar het presidentieel paleis. Het beeld is niet bijzonder scherp, maar geeft alsnog een goede indruk van de pracht en praal waarmee de ontvangst gepaard ging.

  Beeld: ANP, Instagram @koninklijkhuis/Z.M. de Koning

  10 maart 2020 - 11:11