×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander bezoekt contactcentrum gestrande reizigers

  Nog altijd zo'n 15.000 reizigers vast in het buitenland

  Willem-Alexander bezoekt contactcentrum gestrande reizigers

  Willem-Alexander bezocht vanochtend het ministerie van Buitenlandse Zaken. Daar is een contactcentrum ingericht, specifiek gericht op het helpen van Nederlanders in het buitenland.


  24 uur per dag staan de medewerkers van het contactcentrum klaar voor de gestrande Nederlanders. Bij een inventarisatie op woensdag bleek dat er nog steeds zo’n 15.000 Nederlanders buiten ons land zijn die terug willen, maar dat (nog) niet kunnen.

  Willem-Alexander bezocht het contactcentrum en sprak met de medewerkers. Er wordt alles aan gedaan de gestrande reizigers van informatie te voorzien en te helpen. Voor mensen die in Spanje waren, zijn onlangs repatriëringsvluchten geregeld.

  Lees ook:

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP (Willem-Alexander eerder deze week, bij de GGD in Tilburg)

  26 maart 2020 - 11:32