×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander bezoekt ziekenhuis in Den Bosch

  Jeroen Bosch Ziekenhuis kreeg vanochtend hoog bezoek

  Willem-Alexander bezoekt ziekenhuis in Den Bosch

  Dat Willem-Alexander en Máxima er alles aan doen om zich te informeren over corona en burgers, ondernemers en hulpverleners steunen is duidelijk. Vandaag bezocht de koning een ziekenhuis om te horen wat de laatste stand van zaken is.


  Brabant werd natuurlijk hard en ook als eerste provincie getroffen door corona. Willem-Alexander liet zich bijpraten over hoe het JBZ omging met de grote instroom en behandeling van corona-patiënten. De voorzitter van de Raad van Bestuur vertelde de koning hoe het ziekenhuis allerlei oplossingen bedacht om zo veel mogelijk patiënten van de juiste zorg te kunnen voorzien.

  Lees ook:

  Met andere medewerkers sprak hij over de impact van het virus. Op zowel hun werk- als hun privéleven. En op de poliklinische afdeling bezocht hij patiënten voor wie de ‘reguliere’ zorg nu weer op gang komt.

  Máxima belde onlangs met het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg om verplegers een hart onder de riem te steken. En Willem-Alexander nam een uitgebreid kijkje achter de schermen bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier worden onder meer Nederlanders die nog vastzitten in het buitenland geholpen.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  7 april 2020 - 14:30