×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander beëdigt staatssecretarissen

  Raymond Knops en Stientje van Veldhoven op paleis Huis ten Bosch

  Willem-Alexander beëdigt staatssecretarissen

  Knops was tijdelijk minister van Binnenlandse Zaken. En van Veldhoven heeft een paar maanden als minister van Milieu en Wonen gewerkt.


  De beëdiging vond vandaag plaats, op paleis Huis ten Bosch. Kajsa Ollongren, de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, kon een tijdlang niet werken vanwege complicaties na een operatie. Knops en van Veldhoven vingen in die periode een groot deel van haar taken op.

  Lees ook:

  Inmiddels is Ollongren hersteld en terug. En kunnen de twee dus hun eigen jobs weer doen. Van Veldhoven keert terug als staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, en Knops is weer benoemd tot staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

  De koning bedankte Knops en van Veldhoven “voor de vele en gewichtige diensten” die ze in de voorbije maanden hebben verricht.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP, Instagram @koninklijkhuis

  14 april 2020 - 12:41