×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander bedankt voltallig personeel Rotterdams ziekenhuis

  Dit keer niet op bezoek, wel een telefoontje gepleegd

  Willem-Alexander bedankt voltallig personeel Rotterdams ziekenhuis

  De koning sprak tegenover Ernst Kuipers van het Erasmus MC zijn waardering uit en haalde herinneringen op.


  “Koning Willem-Alexander heeft mij verzocht om namens hem aan jullie allen te laten weten dat hij met ons meeleeft en enorm veel waardering heeft voor de inzet van jullie allemaal. Of jullie nu op de IC, SEH, verpleegafdelingen of OK werken, of op andere manieren ondersteuning bieden”, meldt Kuipers na afloop van zijn telefoongesprek.

  Ook vertelde Willem-Alexander dat hij zich zijn laatste bezoek aan het Erasmus MC goed kan herinneren. Hij noemde de medewerkers die ook in de facilitaire beroepen zo’n vitale rol hebben. Zoals schoonmakers en logistiek medewerkers. “Mensen die een belangrijke rol spelen om het ziekenhuis draaiende te houden en ervoor te zorgen dat we goede zorg kunnen bieden aan al onze patiënten”, aldus een dankbare koning.

  Willem-Alexander en Máxima zijn niet stil geweest. Ze bedankten het medisch personeel al toen ze nog in Indonesië waren. En ook tijdens het nationaal applaus afgelopen dinsdag lieten zij, samen met de 3 prinsessen, van zich horen.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP, Instagram @koninklijkhuis

  19 maart 2020 - 12:38