×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander alleen begonnen aan Baltische marathonreis

  Willem-Alexander alleen begonnen aan Baltische marathonreis

  Koning Willem-Alexander is maandagmorgen begonnen aan zijn staatsbezoek aan Letland. Bij het Kasteel van Riga werd hij met militaire eerbetoon verwelkomd door president Raimonds Vējonis.


  De president nam de Nederlandse bezoekers, onder wie ook minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken, vervolgens mee naar binnen voor het ondertekenen van het gastenboek, het poseren voor een officiële foto, het uitwisselen van onderscheidingen en een kort gesprek.

  Koning Willem-Alexander was zondagavond al aangekomen in Riga. Bij aankomst bij het hotel gaf hij een korte verklaring naar aanleiding van het overlijden van zijn schoonzus Inés Zorreguieta en het daarom niet meereizen naar de Baltische staten van koningin Máxima. De na de uitvaart in Argentinië achtergebleven koningin zou in gedachten bij de drie achtereenvolgende staatsbezoeken zijn, zo zei Willem-Alexander, die op zijn beurt in gedachten bij haar zou zijn.

  11 juni 2018 - 10:19