×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Weer grote club Oranjes bij jaarlijkse fotosessie Lech

  Één fotosessie in ruil voor rust tijdens vakantie

  Weer grote club Oranjes bij jaarlijkse fotosessie Lech

  Ook dit jaar zullen er bij de jaarlijkse fotosessie in het Oostenrijkse Lech veel leden van de koninklijke familie aanwezig zijn.


  Zo laten koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane zich zoals gebruikelijk fotograferen door de pers. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst maandagochtend bekendgemaakt.

  Op 25 februari zijn net als vorig jaar ook prinses Beatrix, prins Constantijn, prinses Laurentien en hun kinderen gravin Eloise, graaf Claus-Casimir en gravin Leonore van de partij. In 2018 waren ze niet bij de traditionele fotosessie aanwezig.

  Door op de foto te gaan voor de pers, zullen de Oranjes tijdens de rest van hun verblijf in het Oostenrijkse wintersportoord met rust gelaten door de media die eraan deelnemen. Jaarlijks komen er tientallen fotografen van de Nederlandse en buitenlandse pers op af.

  27 januari 2020 - 13:05