×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Weduwe van prins Friso stijgt in Quote 500

  Vermogen van Mabel wordt geschat op 290 miljoen euro

  Weduwe van prins Friso stijgt in Quote 500

  Prinses Mabel is dit jaar opnieuw vertegenwoordigd in de Quote 500, de lijst van Nederlandse rijken. De weduwe van de in 2013 overleden prins Friso zag haar vermogen volgens zakenblad Quote met 50 miljoen euro toenemen.

  Met een totaal geschat vermogen van 290 miljoen euro bezet prinses Mabel nu de 140e plaats, negen plaatsen hoger dan vorig jaar toen ze haar debuut maakte in de Quote 500. De prinses profiteerde toen optimaal van de beursgang van betaalbedrijf Adyen. Mabel behoorde tot een van de eerste investeerders in het fintechbedrijf en verkocht een deel van haar aandelen voor 43 miljoen.

  De familie Van Oranje-Nassau staat weer in de lijst van rijkste families, dit jaar op plaats twaalf met een vermogen van 1 miljard euro.

  4 november 2019 - 20:22