×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Wauw, op piekmoment Koningsdag keken zó veel mensen naar Willem-Alexander

  De maandagochtend was goed voor een flink aantal kijkers

  Wauw, op piekmoment Koningsdag keken zó veel mensen naar Willem-Alexander

  Koningsdag of Woningsdag werd afgetrapt met een korte toespraak van Willem-Alexander. Daarna volgde een nationaal gezongen en gespeeld Wilhelmus. En openden Máxima en haar dochters de digitale kleedjesmarkt.


  En die start van de – behoorlijk bijzondere – Koningsdag was goed voor 2,2 miljoen kijkers. Los van het 20:00-uur-journaal, dat altijd veel mensen trekt, was het het best bekeken tv-moment van de dag.

  Overigens trok het nationale toostmoment ook nog aardig wat kijkers, rond 16:00 uur ’s middags stemden daar zo’n 716.000 borrelende mensen op af. Dit alles blijkt uit cijfers van de stichting Kijkonderzoek.

  Enkele van de hoogtepunten van gisteren nog eens op je gemak bekijken?

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  28 april 2020 - 09:56