×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Waterdroom prins Bernhard komt uit

  Waterdroom prins Bernhard komt uit

  Voor prins Bernhard is een droom uitgekomen. Hij is erin geslaagd met zijn razendsnelle sloep Waterdream s-850 Speedster van Vlissingen over de Noordzee en de Theems naar Londen te varen. De tocht deze week, waaraan ook zoon Samuel (13) deelnam, duurde 7 uur en 40 minuten, inclusief twee keer tanken. Een record, aldus de prins die zaterdag een kort filmpje van het avontuur op Instagram en Linkedin plaatste.


  "Bij de start van de reis was het echt keihard werken. De wind en de golven stonden recht op onze koers. Iedere golf moest bedwongen worden", zo liet de ondernemer-prins weten. De filmbeelden getuigden daar ook van en het was een wonder dat niemand ziek over de reling hing.

  De Waterdream volgde vanaf Vlissingen de kustlijn om pas bij Frankrijk de oversteek naar Engeland te maken. "Vanaf het stuk bij Frankrijk ging de wind wat liggen en kon de snelheid omhoog", aldus Bernhard. Zijn 'waterdroom' kan een snelheid halen van 80 kilometer per uur, een snelheid die het opvaren van de Theems tot een spektakelstuk maakte.

  Voor Bernhard, oprichter en eigenaar van Waterdream, dat aluminium sloepen bouwt, was het naar eigen zeggen vooral belangrijk om te laten zien dat "deze speciale uitvoering van de Waterdream naast een gezellige sloep en waterskiboot ook uitermate zeewaardig is en extreme weersomstandigheden aankan."

   

   

  A short video of our trip @waterdream Tommorow @circuitzandvoort for a #drnt 10 hours race. #waterdream #speedster #s850 #sloep

  Een bericht gedeeld door Bernhard van Oranje (@bernhardvanoranje) op

  14 oktober 2017 - 18:22