×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Vollenhoven krijgt eerste exemplaar ANWB-boek

  Vollenhoven krijgt eerste exemplaar ANWB-boek

  Pieter van Vollenhoven is op 15 juni aanwezig op een jubileumbijeenkomst van de ANWB.


  In de TheaterHangaar in Katwijk neemt de echtgenoot van prinses Margriet het jubilieumboek ANWB 135 jaar in ontvangst, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.

  De ANWB bestaat 135 jaar en viert dat tijdens een speciale relatiedag met gasten uit binnen- en buitenland. Van Vollenhoven woont het plenaire programma bij en neemt het eerste exemplaar van het jubileumboek in ontvangst.

  4 juni 2018 - 10:49