×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Vol programma voor Willem-Alexander en Máxima

  Vele bezoeken voor koningspaar in Duitsland

  Vol programma voor Willem-Alexander en Máxima

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben dinsdag op de tweede dag van het werkbezoek aan Duitsland een lange dag voor de boeg. Ze beginnen in Rostock in Mecklenburg-Vorpommern op de werf van MV Werften, waar cruiseschepen worden gebouwd, en eindigen met een literair diner in Potsdam, de aan Berlijn grenzende hoofdstad van de deelstaat Brandenburg.

  Tussendoor wordt er bij twee verschillende haltes onderweg aandacht besteed aan de ontvolking van het platteland en wat Mecklenburg daar met succes aan doet, en is er in Nauen een bijeenkomst over de toekomst van de landbouw.

  In Potsdam staat een uitstapje naar de Henning von Tresckowkazerne op het programma. Daar is het Einsatzführungskommando van de Bundeswehr gevestigd en gaat het onder meer over de gezamenlijke missies die Nederland en Duitsland in internationaal verband ondernemen.

  Er wordt een live-verbinding gelegd met Afghanistan, waar Nederlanders en Duitsers in Mazar-e-Sharif samenwerken en het koningspaar gaan vertellen over hun ervaringen. De Duitse en Nederlandse ministers van Defensie, Ursula von der Leyen en Ank Bijleveld, sluiten zich daar even bij het bezoek aan.

  21 mei 2019 - 11:46