×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Máxima bezoekt terugkerende mariniers

  Koningin vliegt naar marineschip Zr. Ms. Evertsen

  Video: Máxima bezoekt terugkerende mariniers

  Voordat de opvarenden van Zr. Ms. Evertsen maandag weer voet op Nederlandse bodem zetten, hebben ze koninklijk bezoek gekregen. Koningin Máxima zocht de mariniers maandagochtend onderweg terug naar Den Helder op, maakte de Rijksvoorlichtingsdienst na afloop bekend.

  Máxima werd ontvangen door de commandant van het marineschip, kapitein-luitenant ter zee Sjoerd Feenstra. De koningin sprak met bemanningsleden over werken en wonen bij de marine en maakte een rondgang over het schip. Ze werd per helikopter van en naar Zr. Ms. Evertsen gebracht, haar vertrek filmde ze.

  Zr. Ms. Evertsen is Máxima niet onbekend. In 2003 doopte de koningin het luchtverdedigings- en commandofregat, dat later maandag in de haven van Den Helder wordt verwacht. Het schip nam de afgelopen maanden deel aan diverse oefeningen en patrouilles in de Middellandse Zee en de Zwarte Zee.

  24 juni 2019 - 19:54