×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Máxima bezoekt terugkerende mariniers

  Koningin vliegt naar marineschip Zr. Ms. Evertsen

  Video: Máxima bezoekt terugkerende mariniers

  Voordat de opvarenden van Zr. Ms. Evertsen maandag weer voet op Nederlandse bodem zetten, hebben ze koninklijk bezoek gekregen. Koningin Máxima zocht de mariniers maandagochtend onderweg terug naar Den Helder op, maakte de Rijksvoorlichtingsdienst na afloop bekend.

  Máxima werd ontvangen door de commandant van het marineschip, kapitein-luitenant ter zee Sjoerd Feenstra. De koningin sprak met bemanningsleden over werken en wonen bij de marine en maakte een rondgang over het schip. Ze werd per helikopter van en naar Zr. Ms. Evertsen gebracht, haar vertrek filmde ze.

  Zr. Ms. Evertsen is Máxima niet onbekend. In 2003 doopte de koningin het luchtverdedigings- en commandofregat, dat later maandag in de haven van Den Helder wordt verwacht. Het schip nam de afgelopen maanden deel aan diverse oefeningen en patrouilles in de Middellandse Zee en de Zwarte Zee.

  24 juni 2019 - 19:54